+45 7060 5531 info@autohusetkolding.dk

Finansiering

Finansiering af bil

Har du brug for finansiering af bil med eller uden udbetaling, så kan vi tilbyde dig forskellige attraktive muligheder. Vi tilbyder også at tage din gamle bil i bytte, som en del af en handel. Så hvis du har set dig varm på en af de biler vi har til salg, så har du forskellige muligheder at vælge imellem. Hvis du er interesseret i at høre mere om vores finansieringsmuligheder, så er du velkommen til at kontakte os. Så kan vi tage en kop kaffe og en uforpligtende snak, om hvad vi præcist kan gøre for dig, alt efter hvilken af mulighederne, som  du foretrækker.

Beregn dit lån direkte på bankens hjemmeside

Hvis du har brug for finansiering af bil, så kan du nemt finde ud af hvor meget du kan låne, samt hvor meget det vil koste dig i alt. Hvis du gerne vil have din bil med i en handel, så kontakt os først, så vi kan finde en god pris på din nuværende bil, som fratrækkes prisen på den bil du gerne vil købe. Så ved du hvor meget du har brug for at låne til dit køb. Hvis du har nogle spørgsmål til de forskellige muligheder, så er du velkommen til at kontakte os, ligesom at du kan kontakte banke direkte. Hvis du vil beregne dit lån, kan du klikke på billederne herunder.

lendo-bank-banner
resurs-bank-banner
finansiering af bil nøgler

Fordele ved finansiering af bil

Der er forskellige fordele ved at købe en bil med finansiering. Først og fremmest kan det være med til at sprede alle udgifterne til bilen, ud over en længere periode. En bil er en stor investering for de fleste og selvom man måske har råd til at købe kontant, er det en god idé at finansiere, da det kan frigøre penge til fremtidige udgifter til bilen.

Ved at benytte sig af muligheden for finansiering af bil, kan mange også få råd til en bedre bil, end de ville have kunne, hvis de skulle købe bilen kontant. Det er især praktisk hvis man er en børnefamilie, hvor sikkerhed og pålidelighed vægter højest. Hvis man er studerende og har langt til sit studie, så kan det at søge sig af finansiering også være en fordel.

Finansiering af bil – Hvad skal man være opmærksom på?

Når du optager et billån, er det vigtigt at være opmærksom på de forskellige typer rentesatser, der findes. Den mest almindelige type rentesats er den simple rente, som er baseret på det lånte beløb og lånets længde. Der findes dog også billån med justerbar rente, som har renter, der kan svinge over tid. Det er vigtigt at forstå, hvordan disse rentesatser fungerer, før du optager et lån, da de kan have en betydelig indvirkning på dine månedlige betalinger. Derudover er det vigtigt at undersøge de vilkår, som de forskellige banker har, da det kan være med til at spare dig penge. Hvis du ønsker at vide mere om rentesatser og billån generelt, kan du med fordel læse mere her.

Hvad gør jeg hvis jeg vil have min gamle bil med i handlen?

Hvis du ønsker at købe en af vores biler, og gerne vil have at din gamle bil kommer med i handlen, uanset om du har brug for finansiering eller ej, så skal du først og fremmest kontakte os, for at booke en tid til at vi kan gennemgå din bil. Vi tager med glæde biler med i en handel, men det skal give mening for alle parter. Derfor gennemgår vi altid bilerne og sammenligner dem med indeværende markedspris, inden vi giver dig et bud på, hvor meget den er værd. Herefter trækker vi det beløb fra prisen på den bil du gerne vil købe, og så har du den endelige pris. Hvis du har brug for finansiering af bil, selvom din gamle bil indgår i handlen, skal du oplyse den endelig pris, når du skal ansøge om lån.