+45 7060 5531 info@autohusetkolding.dk

Autoværksted

Autoværksted Kolding – Vi reparerer alle bilmærker

Der er mange årsager til, at dele af din bil kan gå i stykker, f.eks. normal slitage, svigt eller i forbindelse med et uhel. Uanset årsagen er det vigtigt at finde en kvalificeret mekaniker, som kan diagnosticere og reparere problemet korrekt. En kvalificeret mekaniker vil have det nødvendige værktøj og den nødvendige erfaring til at reparere din bil på den rigtige måde. Søger du et autoværksted Kolding, så er du kommet til det rigtige sted. Vores dygtige mekanikere har den nødvendige erfaring og ekspertise der gør, at vi reparerer alle bilmærker.

autoværksted kolding

Reparation af bil uanset mærke

Nogle værksteder specialiserer sig i et bestemt bilmærker og afholder sig fra, at tage andre biler ind. Hos Autohuset Kolding, har vi erfaring med en bred række af bilmærker og vi reparerer derfor alle biler, uanset mærke og årgang. Vi har adgang til en lang række forhandlere af reservedele, så vi kan hurtigt have de ting hjemme, som vi skal bruge.

Har du brug for autoværksted Kolding, så kontakt os endelig, for at aftale en tid. Hvis du står i en akut situation eller bare er i nærheden, så er du også velkommen til at kigge forbi uden tidsbestilling.
Vi tager et kig på din bil og finder frem til det umiddelbare problem og giver dig et overslag, på hvad der skal lave, samt hvad det ca. vil koste.

Vi udfører alle slags reparationer

De mest almindelige typer af reparationer, som vi udfører, er relateret til motor, bremser og affjedring. Det er de tre systemer, der udsættes for mest slitage og kræver den mest regelmæssige vedligeholdelse. Motoren er ansvarlig for at omdanne energien fra brændstof til bevægelse, så den skal være i god stand for at køre problemfrit. Bremserne er det, der bremser eller standser køretøjet, så de skal være i god stand for at sikre sikkerheden. Affjedringssystemet holder køretøjet stabilt og komfortabelt under kørslen, så det skal også være i god stand. Der er mange andre typer reparationer, der kan være nødvendige, men det er dem vi oftest oplever på vores autoværksted Kolding.

Har du brug for en lånebil? 

Det er altid frustrerende at skulle køre sin bil på værksted. Det er dog særligt ubelejligt, hvis det betyder at man ikke har muligheden for at køre til og fra arbejde, hente børn, eller andre forpligtelser man har i hverdagen. Derfor tilbyder vi en lånebil, som du kan bruge imens vi reparerer din bil. Med en lånebil kan du fortsætte dine normale rutiner, mens din bil bliver repareret. Og når reparationen er færdig, afleverer du blot lånebilen tilbage, tanket op, og henter din egen bil igen. Ved at tilbyde en lånebil til vores kunder, kan vi sikre os at tiden der går med at reparere deres bil, ikke kommer til at gå ud over deres daglige forpligtelser og privatliv generelt. Det har vi det bedst med.

Kom ind med din bil uden tidsbestilling

Hvis din bil skal repareres, så er du velkommen til at bestille en tid. Står du i en presset situation på grund af et akut opstået problem, eller er du bare i nærheden, så er du velkommen til at komme forbi. Det er sjældent vi er så pressede, at vi ikke har tid til at tage et hurtigt kig på din bil, for at se om vi kan lokalisere problemet. I de flest tilfælde kan vi hurtigt finde problemet og aftale med dig, hvordan vi skal fortsætte derfra. Der kan også være dage, hvor der ikke er så travlt, hvor vi kan afhjælpe problemet og reparere din bil samme dag. Det kan vi dog ikke garantere, men det betyder ikke at du skal køre hjem igen. Du er velkommen til at stille bilen og så ordner vi den så snart vi har tid.